Social Video Production.

En historia berättas bäst i rörligt format. Vi tar dina idéer från skiss till färdig film på ett genomtänkt sätt.

Hur fungerar det?

Varför?

Tillsammans med er planerar vi och kreerar vilken typ av filmer som ska göras och storyboard tas fram. När det är gjort kommer planerar vi in vart och när filmen/filmerna ska produceras. Där efter filmar, klipper och färdigställer och levererar vi filmerna till er. Optimerade för digitala kanaler. 

Dessa filmer spelas in och klipps utav en av våra videografer med hjälp av så kallad DSLR-kamera och i de fallen behov finns används även drönare.

Passar villkoren filmen, så kör vi alltid fast pris.

20 000 kr

* Samtliga priser är exkl. moms.

Teamwork

Vad ingår i en film till fast pris?

Planeringtillfälle.

Planeringstillfället hålls normalt sätt online via google hangouts eller skype. Här går vi igenom vad som ska filmas, hur ni önskar det och övriga detaljer. Med på detta mötet är oftast kund, kreatör och en Creative director

Inspelningsdag

Dagen då själva inspelningen sker. Vår kreatör kommer ut till er för att filmar materialet som behövs. Det behöver vara med en person från er sida som kan assistera och vägleda kreatören.

Grundredigering.

Till varje film ingår en grundredigering. Här redigerar vi efter det som sagts på planeringstillfället. Allt efter era önskemål. Ni kommer få denna skickad till er och har då möjlighet att komma med önskemål och justeringar. 

Slutredigering.

Här utför vi de eventuella justeringarna som ni önskade från grundredigeringen. Här efter levereras en final cut version. Önskar ni justera något efter denna är skickad till er går detta att göra men då tar vi ut ett timpris.

Musik.

Vi tillhandahåller “royalty free” musik. Önskar ni någon specifik låt som inte ingår i den tjänst vi använder för musik måste ni själva köpa och stå för dessa rättigheter.  

Längd.

Varje film får max vara två minuter. Vi rekommenderar dock att försöka hålla sig till en minut då det ger er möjligheten att sprida den i alla sociala medier.

Leverans.

Filmerna levereras alltid i upplösningen 1920×1080 och i .mp4 format om inget annat har avtalats.

tosocial Scandinavia AB
Östra Tullgatan 5
211 28 Malmö

© 2023 tosocial. All rights reserved.