tosocial x Olle

Idag tog vi ett snack med Olle Mogenfelt expert inom foto och sociala medier samt en av våra talanger i talent hub.

Hej Olle, du är en del av tosocials talent hub. Berätta gärna lite om hur du ser på att vara en del av det?

Grymt kul att vara en del av tosocial! Det är inspirerande och lärorikt att få en insikt i ett företag som jobbar med kommunikation på ett modernt sett! Upplever att andra företag på marknaden inte hänger med i utvecklingen och därför är jag stolt över att få vara en del av tosocial!

Dina expertområde är ju foto, kan du berätta liter mer om hur just bilder kan hjälpa företag att bli bättre i deras digitala kommunikation?

Mitt tips till företag är att tänka lite extra på vilka bilder de använder på sina socialakanaler och vilket syfte bilden faktiskt har, att bilderna ska representera och spegla företaget varumärke!

Om du skulle få ge ett råd till ett företag för att förbättra sin digitala kommunikation vad skulle det då vara?

Jag tycker många företag fokuserar för mycket på att direkt marknadsföra och informera om produkter, kampanjer rabatter etc på sociala medier vilket är ganska ointressant såvida man inte har ett direkt intresse för produkten eller varumärket, men om man inställer försöker “inspirera” istället för att “informera” så blir innehållet mycket mer intressant vilket gör att fler kommer vilja gilla, dela och kommentera. Detta gör att man når ut längre, står ut från mängden och ökar chanserna att nå nya potentiella kunder! Man ger helt enkelt sin målgrupp en bättre relation till sitt varumärke!

NÅRA AV VÅRA KUNDER


Följ oss på

tosocial Scandinavia AB
Östra tullgatan 5, Malmö