THE TALENT HUB

Familjen som är skapad för kreatörer av kreatörer.

The Vision

Vår vision är att skapa ett centrum för kreativa personer att verka och skapa bra innehåll ifrån. Där vi kan erbjuda dem ett sätt att fokusera på sin talang och utveckla den samtidigt som hjälper till att skapa arbetstillfällen för talangen.

The Hub

Talent hub är navet med talanger som tillsammans med .tosocial hjälper företag och andra klienter att skapa bra och kreativt innehåll för sociala medier. Där fokus ligger på innehållsmarknadsföring, kreativt tänkande och konceptframtagning.

How to join us ->

Hur fungerar det?

tosocial jobbar med företag inom olika branscher. Där vi hjälper dom med marknadsaktiviteter i dess olika former. 

Som talang i The talen hub är man en del av det kreativa laget som tosocial använder för att leverera högkvalitativa produkter till sina kunder och man arbetar som underleverantör till tosocial. Dvs. du är självständig/frilans men i uppdrag från tosocial representerar du tosocial och allt vi står för. 

Ansvars områden för olika parter:

tosocial står för: 
Införsäljning till kunder
Planeringsfas
Kreativ idé
Fakturering
Slut granskning av produkt innan den levereras till kund. 
tosocial är alltid ytterst ansvariga för leveransen och kommunikationen mot kund.

Konsult:
Utföra uppdrag efter direktiv av tosocial
Leverera produkt till tosocial som sedan granskas och skickas vidare till kund. 
Fakturerar sedan tosocial arvodet för uppdraget.

Is this for me?

Talent hub är skapat för att kreativa människor ska ha en möjlighet att jobba med det man älskar och brinner för. Just nu består talent hub av fotografer, videografer och copywriters men utvecklingen har bara börjat.

För att kunna erbjuda företag det bäst av det bästa är vi ständigt på jakt efter kreativa talanger, som på moderna sätt kan berätta en historia. Personer som driver sin egna YouTubekanal, tänker på hur deras Instagramflöde ser ut och som ser till att vara on-fire på Snapchat ser vi som framtidens marknadsföringsexperter.

För att kunna bli talent hos oss behöver du antingen kunna fakturera från egen firma eller använda dig av t.ex. coolcompany.com 

How to join?

För att bli en talent behöver du göra följande:

1, Skicka ett mail till letstalk@tosocial.se med ämnesraden talent.
Där du berättar lite kort om vem du är och vad din talang är, bifoga också material som du gjort tidigare t.ex. om du är fotograf, skicka med några bilder.

2, Vi kommer sedan återkoppla till dig och tycker vi du passar in i talent hub kommer vi skicka med ett mindre arbetsprov till dig, det kan t.ex. vara är du fotograf ber vi dig fota olika saker.

3, När du skickat in arbetsproverna så granskar vi dem och bokar in ett möte, antingen fysiskt eller via skype.

4, Nu är det bara avtalet mellan parterna som saknas.

5, När avtalet är signerat är du med i talent hub och vi försöker hitta uppdrag till dig.

© 2020 tosocial. All rights reserved.