SOCIAL PHOTO MANAGEMENT

Det lilla, fast effektiva paketet. Anpassat för er som har någon eller några på företaget som är dedikerade och ansvarar för era digitala kanaler. Det perfekta komplementet för att fullborda sociala medier.

Planering

Tillsammans med er gör vi en enklare planering på bra innehåll.

Producering

Vi producerar, optimerar och levererar innehållet för sociala medier.

CASE: Billdale

Vilka passar detta till?

Social Photo Management är ett paket som passar till det lilla företaget, restaurangen eller hotellet. Där man har en daglig verksamhet och händelser som man vill kommunicera i sina sociala medier. Men där man inte kan fylla flödet helt själv. Helt enkelt ett klockrent sätt för er att skapa ett aktivt och attraktivt flöde på era kanaler.

Hur fungerar det?

Tillsammans med er tar vi fram en enklare planering på bra innehåll till era kanaler. När det är gjort kommer en av våra fotografer ut till er och under en dag fotograferar innehållet vi kommit överens om.  Sedan sker det en produktion där vi sammanställer alla inlägg och optimerar dem för sociala medier. Ni får sedan de optimerade bilderna levererade till er helt redo för att publiceras. 

Och det viktigaste av allt.

Vad kostar det?

Uppstartsavgift: 3 500 kr ex moms

Månadskostnad: 15 500 kr ex moms

Uppstartsavgift tillkommer för varje separat månad du köper. Dvs. Köper du större paket tillkommer denna bara en gång på den perioden. Vid jobb utanför Göteborg tillkommer ev. rese och boendekostnader.

Vad ingår i månadskostnaden?

I detta ingår konsultation av innehåll samt fotografering och optimering av 15 bilder för sociala medier per månad. 


Boosta dina kanaler redan idag!

NÅRA AV VÅRA KUNDER


Följ oss på

tosocial Scandinavia AB
Östra tullgatan 5, Malmö