Social Media Management

Den smarta helhetslösningen för er, där vi på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt skapar kontinuitet, kvalitet och spridning i era sociala medier.

Hur fungerar det?

Varför?

Tillsammans med er planerar vi och kreerar kampanjer, budskap eller annat vi kan använda oss av i sociala medier. Därefter tar vi fram ett första utkast på en Content Plan som vi sedan gemensamt går igenom och fastställer. När det är gjort kommer vi har en produktionsdag där vi kommer ut till er för att skapa det material vi behöver. Sedan sker det en produktion där vi sammanställer alla inlägg som content planen kräver. Därefter planerar vi in alla inlägg och publicerar dem åt er i era sociala kanaler via vårt unika publiceringsverktyg. Efter varje månad levererar vi en enklare rapport om era kanaler.

Istället för att ta extremt betalt för varje produkt så arbetar vi efter fast månadskostnad på abonnemang basis. 

Vad ingår i månadskostnaden?

Workshop

Visionen är att skapa långsiktigt genuint innehåll där den digitala kommunikationen är ett verktyg för att uppnå varumärkets syfte och budskap – och även de affärsmässiga målen.  Genom denna workshop analyserar, skapar och utvecklar vi det budskap som ska genomsyrar era sociala media och säkerställer aktiviteter och strategier kring er social media management tid. Detta görs i en ca 2 timmar lång workshop.

*Vid avtal på minst 12 månader

Produktionsdag

1 gång per månad kommer vi ut till er och skapar det material vi kan använda oss av i era sociala medier. Har ni paketet som innehåller en workshop tas alla bilder utefter den plan och strategi som togs fram under workshopen.

Copywriting

Vi skriver ihop attraktiva texter som passar för bilden och ert varumärke.

Publicering

Utefter den bestämda planen publicerar inläggen i era sociala medier allt för att hålla kontinuiteten uppe.

Digitalrapport

Efter varje slutförd månad levererar vi en en enklare rapport där ni kan se hur det går för era sociala medier.

Digitalavstämning

Efter varje avslutad månad görs en 30 minuters avstämning med client manager där ni diskuterar föregående och kommande månad av era sociala medier.
Sker digitalt genom skype eller google hangout.

Full tillgång till bilder

Vi levererar samtliga bilder i fullstor kvalité. Vilket medför att ni kan använda dessa på er hemsida, i reklamannonser eller affischer. 

*Vid avtal på minst 12 månader

Modeller

Modeller ingår inte i något utav våra paket. Men är er miljö/företag i behov av modeller där er personal inte vill eller kan figurera som modeller i bilderna kan vi hjälpa er att hitta modeller ni kan använda. Detta kan medför extra kostnader.

tosocial Scandinavia AB
Östra Tullgatan 5
211 28 Malmö

© 2023 tosocial. All rights reserved.