MARKETING MANAGEMENT

I dagens sammhälle där människor ständigt är upptagna, är effektiv marknadsföring ett måste. Levnadstiden för en marknadsföringsåtgärd är inte mycket mer än några timmar och kraven på bra marknadsföring blir högre och högre. För att ni ska lyckas hänga med i utvecklingen och kunna fokusera på er produkt, tillhandahåller vi allt annat.

CASE: EXTERN KREATIV MARKNADSHJÄLP

Hur fungerar detta?

Vi finns där som en extern marknadsavdelning som hjälper till att skapa de marknadsaktiviteter ni själva inte hinner med eller har kunskap om. När ni blivit kund hos oss har ni 25 timmar att spendera i månaden på diverse olika marknadsaktiviteter. För att göra processen smidigt för både er och oss får varje företag en egen beställningssida där det är enkelt att skicka material, förfrågningar och liknande till oss. 

Och det viktigaste av allt.

Vad kostar det?

Uppstartsavgift: 6 500 kr ex moms

Månadskostnad: 38 500 kr ex moms

Uppstartsavgift tillkommer för varje separat månad du köper. Dvs. Köper du större paket tillkommer denna bara en gång på den perioden.

Vad ingår i månadskostnaden?

25 arbetstimmar per månad som kan användas diverse marknadsaktiviteter som t.ex. Originalframtagning, 
Marknadsaktiviteter, Social media, Copyframtagning, Enklare Fotografering, Enklare Filmning, Digital marknadsföring, Social Media Ads, Google Analytics, Wordpress, Expertkonsulter, 
Kampanjplanering / framtagning

Man får även en egen beställningssida på tosocial.se så det blir enkelt att beställa från oss.

Stärk din marknadsavdelning redan idag!

letstalk@tosocial.se
tosocial Scandinavia AB
Drottninggatan 73A, Göteborg