Idag började ett nytt kapitel, min första dag som trainee på .tosocial.

Jag tycker vi börjar med 4-snabba om mig.

Namn: Jennie Anger
Familj: Fästman och 2 katter
Sysselsättning: Studerande – Konceptutveckling inom Event & Besöksnäring, IHM Business School Göteborg. Förlägger just nu sin LIA (Lärande Inom Arbetet) på Tosocial.
Beskriv dig själv med en mening: En spontan perfektionist som inte är rädd för att gå emot strömmen.

Varför valde du den utbildningen som du just nu läser?

Jag har mer eller mindre arbetat i restaurangbranschen i ca 14 år. Jag har under mina år i branschen gått igenom flera olika roller på ”golvet” och har haft lite olika ansvarsroller i olika företag. Jag trivdes i ansvarsrollen och kände att jag ville utveckla mina styrkor och att jag saknade kunskap för att kunna utvecklas. Jag kände också att jag ville värna om en bransch vars rykte gällande arbetsförhållanden inte är de starkaste. Det var framförallt kursplanen som gjorde att jag tog det slutgiltiga steget att söka utbildningen, den täckte allt det som jag ville lära mig och utveckla. Jag har under utbildningens gång upptäckt nya saker som fått upp mina ögon som jag innan inte hade lika stor koll på innan. Däribland marknadsföring och sälj som jag verkligen tycker känns kreativt och spännande!

Vilka är dina styrkor?

Jag är kreativ och noggrann. Kreativiteten visar sig främst genom att jag är nytänkande, stöter jag på problem har jag lätt att tänka kreativt och komma fram till nya lösningar. Som kanske rent av är bättre. Noggrannheten kan ju gå till överdrift ibland, men i det stora hela ser jag det som en fördel då jag aldrig gör saker halvdant, då kan man ju skita i att göra det alls. Ska det vara så ska det vara, helt enkelt.

Varför sökte du LIA hos oss på .tosocial?

Jag föll för affärsidén! Jag gillar idén om att vara ett externt företag som ska ses som en intern resurs. Jag uppfattar det som att .tosocial värdesätter det långsiktiga samarbetet där man värnar om sina kunder och deras framgång, en slags symbios där båda lyfter varandra. Plus att jag tror att det är sjukt många företag som idag inte hinner med att aktivt arbeta med sin marknadsföring och inte har prioriterat eller förstått fördelarna med framförallt sociala medier. Jag tror det finns mycket att arbete inom det området och att det är framtiden!

 

/Jennie

NÅRA AV VÅRA KUNDER


Följ oss på

tosocial Scandinavia AB
Östra tullgatan 5, Malmö