Advisera x tosocial

Ta era sociala medier till en ny nivå.

Vi har gjort en liten analys och framtidsvision om och för er. 
Spana in den här nedan!

Hur är era kanaler idag?

 • 1. Er närvaro på Sociala Medier.

  Det är jättebra att ni finns på sociala medier. Det är dit målgruppen vänder sig för att hitta er och få en känsla av era tjänster.

 • 2. Lära känna Advisera.

  Idag ger ni information om olika delar av verksamheten, man får möta personal och se er som människor/företag från insidan. En fin vinkel att bevara, då det sätter en känsla vilka ni är.


Nutid till Framtid med oss!

Nutid

Vår vision


Ert framtida social mediaflöde!

 • 1. Enhetlighet – ett koncept i alla kanaler.

  Med ett enhetligt uttryck, kan vi genom bild och text förmedla det som skapar igenkänning och trygghet. När de ser era inlägg vet de undermedvetet att det är ni som är avsändaren.

 • 2. Jobba med kategorier.

  Genom att dela upp strategin kring inläggen i kategorier, kan vi på ett tydligt sätt förmedla till målgruppen. Det underlättar också arbetet med era sociala kanaler, och man får en tydlig visuell bild av flödet.

 • 3. Förmedlar er kunskap.

  Genom att ge era mottagare kundkapsbyggande innehåll skapar det värde för dem, vilket i längden skapar värde för er. Deras intresse visar sig i engagemang vilket leder till räckvidd – ni når på så sätt fler som kan bli blivande kunder. Det stärker även ert varumärke.

 • 3. Möta er expertis.

  Efter att ha analyserat era kanaler. känns medarbetarna som en stolthet för er. Därför ska dessa fortsätta lyftas i flödet, så att man får en känsla av människorna man kommer samarbeta med. En viktig del för att inte verka för opersonliga trots kunskap och expertis.


Exempel på copy & grafik

Ett flöde som andas expertis, modernt bolag och trygghet.

Genom att använda oss av er grafiska profil från hemsidan, får ert sociala media flöde samma känsla. Mottagaren känner igen sig, och känner sig trygg med kommunikationen som är enhetlig i alla kanaler.
Här jobbar vi med era härliga färger och de mjuka runda formerna, håller innehållet modernt men professionellt – för att spegla er verksamhet på bästa sätt.

Alla inlägg borde ha en copy som ger en ännu tydligare bild av vad ni gör och förstärker budskapet som ska förmedlas.

Innehållet kan lätt anpassas efter Linkedin, Instagram och Facebook.

Låter det som en intressant plan? 

Låt oss ta ett första möte.

tosocial

Vilka är då vi?

Vi är Tosocial och vi hjälper företag med totallösningar inom marknadsföring och social media eller genom punktinsatser i forma av video-och fotoproduktioner på ett snabbt, kostnadseffektivt och behagligt sätt. Med experter på att skapa och distribuera anpassat innehåll för sociala medier. Med vårt team av kreativa och erfarna strateger och content creators, kan vi hjälpa dig att nå dina mål och målgrupper på ett effektivt och roligt sätt.

Vi ser till att du får:

Sparad tid
Att jobba med sociala mediers olika plattformar tar tid. Med anpassad hjälp från oss får ni tid över till det ni verkligen är passionerade för – er butik och era kunder.

 

Team av expertis
Vi tar in kompetens efter behov. Därför har vi alltid den senaste och mest uppdaterade kunskapen kring digital marknadsföring och sociala medier.

 

Anpassads lösningar
Utifrån ert behov kan vi anpassa skapandeprocessen. Behöver ni hjälp att ta fram bilder eller filmer, så finns vi här för er. Eller är det framtagning av det grafiska till Sociala medier, samt säljande texter till som istället behövs? Inga problem – vi älskar innehåll och att skapa magi utifrån förutsättningarna.

Vi kan också erbjuda hjälp med publicering och annonsering om det önskas.
Boka ett första digitalt möte med oss antingen via formuläret nedan eller genom att kontakta henrik@tosocial.se

tosocial Scandinavia AB
Östra Tullgatan 5
211 28 Malmö

© 2023 tosocial. All rights reserved.